GSK och GDPR

Inom GSK och idrottsrörelsen behandlar vi ett stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, hyresgäster och knallar på Grisslehamnsdagen. Det gör det möjligt att kunna fakturera och registrera avgifter, ta fram underlag för ekonomiskt stöd och medlemsförsäkringar och  deltaga på kurser eller matcher och tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes Personuppgiftslagen (PUL) med Dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om vår integritetspolicy hittar du den här.

Klicka på en ikon så öppnas dokumentet i ett nytt fönster.

Uppdaterad: 30 MAJ 2018 22:06 Skribent: Marianne Bjarneskans

Vem - Hur - Varför  Aktivitetskort?

Spara

Postadress: