Årsmötet 2014

Årsmötet 2014 ägde rum i Medborgarhuset.

Vid extra föreningsmötet alldeles före det ordinarie årsmötet antogs föreningens nya stadgar. De nya stadgarna är uppdaterade för att anpassa sig till barnens rätt i samhället och jämlikhet mellan såväl kön, estisitet, religion som sexuell läggning samt en anpassning till de digitala möjligheter som finns idag.

Stadgarna säger även att styrelsen ska utse ordförande och vice ordförande och därutöver de roller som verksamheten kräver. Styrelsen ska också göra en arbetsbeskrivning för dessa roller.

Vid det ordinarie årsmötet antogs föreningens Vision 2020 - Alla i byn har möjlighet till idrott och rörelse på hemmaplan. Årsmötet godkände också i och med det föreningens projekt Idrott och rörelse nära dig.

Den nya styrelsen består av

• Marianne Bjarneskans ordf (1 år)

samt följande ledamöter

• Fredrik Andersson (omval 2 år)