Hoppa till sidans innehåll

EU-Leader


Jordbruksverket och LEADER Stockholmsbygd stöttar olika projekt som på olika sätt utvecklar och bidrar till en levande landbygd. 

Grisslehamns Sportklubb har fått stöd från Jordbruksverket med hjälp av Leader Stockholmsbygd till att bidra till att näridrottsplatsen Grisslehamns Idrottspark har fått ett grillhus, ett staket mot vägen samt parkmöbler i form av soffor, bänkbord, cykelställ och papperskorg.

Med detta stöd ha vi fått en näridrottsplats som skapar en naturlig, attraktiv och säker mötesplats för såväl fastboende som turister. Ett sammanhållande aktivitetsområde med fotbollsplan, dansbana spårcentral med motions- och vandringsspår bidrar som till att utvekla Grisslehamn som besöksort och intressant plats för nya fastboende.

Jordbruksverket

Jordbruksverket ansvarar för att betala ut pengar från EU‑fonder till olika stödmottagare.

Vill du veta mer om Jordbruksverket kan du gå till : https://jordbruksverket.se/stod/lokalt-ledd-utveckling-genom-leader 

Leader

Leader är en metod för att utveckla din bygd utifrån lokala förutsättningar. Metoden bygger på samarbete mellan olika sektorer och aktörer i ett område utifrån lokala initiativ och förutsättningar. Metoden innebär att det är du som bor och verkar i området som driver och påverkar utvecklingen.Ordet LEADER är en fransk förkortning och står för

Länkar mellan åtgärder som stärker landsbygdens ekonomi

Vill du veta mer om LEADER Stockholmsbygd kan du gå in på https://leaderstockholmsbygd.se/ 

Uppdaterad: 05 DEC 2021 20:03 Skribent: Marianne Bjarneskans
E-post: This is a mailto link

 

 

Grisslehamns livs ny.jpg

Väddö-måleri.jpg

Spara

Postadress:
Grisslehamns SK
Medborgarvägen 6
76456 Grisslehamn

Kontakt:
Tel: +46703323474, +46704888400
E-post: info@grisslehamnsspo...

Se all info

Spara