Hoppa till sidans innehåll

Näridrottsplats


Tack vare bidrag från Allmänna Arvsfonden, Upplands Idrottsförbund, lokal utvecklingspeng från kommunen och privata bidrag och arbetsinsatser kan vi nu sjösätta vårt projekt Näridrottsplats i Grisslehamn.

Näridrottsplatsen kommer att bestå av

På skolans grusplan

 

  • En Multiarena, det är en plan med konstgräs och sarg. Där kan man spela olika bollsporter som fotboll, innebandy, basket, volleyboll, badminton och tennis. På vintern kan man spola banan till is (om det blir vinter med minusgrader förstås).

På klubbens mark ovanför fotbollsplanen

  • En hinderbana där man kan utmana sig själv eller en kompis, eller bara träna eller leka i.
  • Ett Fittnessgym, en konstruktion där du kan träna med din egen kropp som vikt. Förslag på övningar kommer att finnas uppsatta. Ställningen tål även att klättras i.
  • En Pump-trackbana på naturmark. En pump-trackbana är en rundbana med gupp som man kan cykla eller åka skate eller rullskridskor i.
  • Två stycken boulebanor 4x15 m

Närmaste planer
Vi har nu satt ut de olika delarna som ligger på GSK´s mark och Ola Holm har börjat förbereda marken. Ola hjälper oss att fixa till Pump-trackbanan och Boulebanan.

Skolans grusplan måste åtgärdas innan vi kan börja jobba där. Marken på och runt grusplanen är vattensjuk. Kommunen arbetar nu med att undersöka varför och ska därefter åtgärda problemet. Vi hoppas att det ska göras i tid så vi inte blir försenade.

18 maj
Måndagen den 18 maj kommer leverantörerna med materialet för att börja bygga. Skulle Multiarenan bli försenad blir även Fitnessgymmet det. Men resten ska följa planen.

27 juni
På Aktivitetsdagen den 27 juni inviger vi anläggningen med olika aktiviteter och Grisslehamnslöpet. Mer information om det kommer.

Uppdaterad: 12 DEC 2019 20:37 Skribent: Marianne Bjarneskans
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

Spara

Postadress:
Grisslehamns SK
Medborgarvägen 6
76456 Grisslehamn

Kontakt:
Tel: +46703323474, +46704888400
E-post: This is a mailto link

Se all info

Spara