SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Grisslehamns Sportklubb
Fotboll

Issegling
Singöfjärden

Issegling

Issegling är en fascinerade sport! Att segla vintertid är en upplevelse som allt fler ägnar sig åt. Det är en fantastisk upplevelse på våra isar som alltid bör ske tillsammans, det vill säga att man inte åker ensam. Grisslehamns Sportklubb driver därför en isseglingssektion för att inspirera och organisera issegling på främst Singöfjärden och andra isar i Roslagen då det är möjligt.

 

Sektionsansvarig

Bengt Gustavsson issegling@grisslehamnssportklubb.se
Bengt har mångårig vana av issegling inte minst från GMSS (Grisslehamns Motor- och seglingssällskap). Vi är glada att ha honom hos oss.

 

Information

Detta är den viktigaste funktionen – att ta vara på alla isseglares information om möjliga isar (tjocklek, snötäcke, råkar etc) och rapportera det till varandra så att vi kan åka säkert tillsammans.Vi behöver därför rapportörer runt Singöfjärden och närbelägna isar som är seglingsbara. Kan du vara en av dem? Rapportera till Issegling Grisslehamn, https://www.facebook.com/groups/grisslehamnissegling

 

Inspiration

GSK Isseglingssektion vill också få fler att uppleva och pröva på att segla på is. Klubben har en isjakt, Isabella-jakt och under vintern 2023 en tvåsistsig DN-jakt som medlemmarna kan använda och för prova-på seglingar.

 

Läs mer

Issegling ny sektion i GSK
2022-12-21 20:37

Medlem i Svenska Isseglarförbundet

 

Läs mer

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten