Grisslehamns Sportklubb

DiscGolfPark runt motionsspåret
2024-01-27 11:59

Nu har det hänt!

Röjning i skogen för DiscGolfParken är påbörjad. Tyvärr kom snön lite för tidigt så planen har blivit lite framskjuten. Och finjustering av banan blir det först när det blir barmark.

Klubben är nu medlemmar i Svenska Fresbeesportförbundet och planerar att starta en discgolf sektion. Är du intresserad av att vara med? Hör av dig till Marianne 0703 323 474 eller via info@grisslehamnssportklubb.se

Välkommen!

DiscGolfPark i Grisslehamn
2024-01-21 22:06

Är du DiscGolf nörd?

Vi behöver din hjälp! Vi bygger en DiscGolfPark i Grisslehamn - 18 hål runt motionsspåret. Nu vill vi bilda en DiscGolfsektion i föreningen. Vill du vara med och bidra? Vi behöver dig som kan DiscGolf, som vill vara med och instruera nybörjare, driva verksamheten och ordna tävlingar.

Välkommen till oss!

Kontakta vår ordförande Marianne 0703 323 474

Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten